Nieuw Boek

Zoals de meeste van jullie inmiddels weten heb ik de boeken “Kapitein Coke” en “de Surinaamse Connectie” in een gevangenis in Brazilië geschreven. Twee boeken die omschrijven hoe mijn leven en wereld er werkelijkheid uit zag. Nu ik 4 jaren doorgebracht heb in een gevangenis in Brazilië ziet het ernaar uit dat mijn verblijf hier op zijn einde loopt, ik ben daarom dan ook aan mijn laatste boek begonnen over wat er de gelopen jaren gespeeld heeft tijdens mijn verblijf hier. Een verhaal waarin ik vertel over het eerste contact door een ex formule 1 coureur die mij introduceert bij de organisatie die mij gevraagd had voor dit transport, mijn arrestatie door de marine, een rechtszitting waarbij rechters het dossier niet kennen en wetten compleet naast hun neer leggen tot aan de martelingen, afpersingen en constante dreigingen binnen de gevangenismuren. Ook zal ik vertellen hoe de Nederlandse politie/inlichtingendienst mij opzocht in Brazilië en op slinkse wijze de Braziliaanse politie aanzette tot zware sancties tegen mij om informatie los te krijgen. In het boek word u geconfronteerd met de afgrijselijke zaken die zich hier afspelen waar mensenrechten niet bestaan en gevangenen worden behandeld als beesten. Een boek over de man en zijn naasten achter de organisatie, het verraad, de corruptie en mijn overlevingstocht door de hel van Brazilië.- Raymond K.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s