Steun & Dank

Goed gezelschap van mijn vrienden, lezers en volgers online maakte mijn verblijf  in Brazilië een stuk aangenamer. Deze reis is nadert nu zijn einde en ik zal dan ook na het uitbrengen van mijn laatste boek beginnen aan een nieuw avontuur met het zeiljachtje de “Sphaera Mundi” . Ik hoop dat mijn vrienden, lezeres en volgers mijn verhalen blijven lezen via de blog op mijn website. Mijn dank aan hen is groot – Raymond K.post 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s